Estetska medicina

ESTETSKA MEDICINA, ANTI-AGING, POMLAJEVANJE

Estetske tretmaje izbiramo z mislijo na vas, vaše potrebe in varnost. Vodi nas jasen namen zagovarjati etično ravnanje. Naša vizija in poslanstvo je ustvariti boljše življenje in izboljšati splošno počutje naših strank z zagotavljanjem medicinskih zdravljenj po meri, ki zagotavljajo izjemne rezultate.

Z več kot 20 letnimi izjemnimi izkušnjami pri soočanju s pacienti in ob dejstvu, da je naša stroka eden najbolj reguliranih sektorjev v zdravstvu, pomeni, da etike ne postavljamo le v osrčje tega, kar počnemo, ampak jo tudi zagovarjamo.

Uporabljamo samo izdelke najvišje kakovosti in zdravljenja, ki zagotavljajo izjemne rezultate.

Vaši koži povrnemo sijaj, čvrstost in mladosten videz.

Naša diskretnost, empatija in čustvene inteligence je le eden od načinov, s katerimi podpiramo naše stranke na vsakem koraku njihove poti z nami in še dlje. Prav ta iskrenost, skupaj z našo spretnostjo in vizijo za oživitev vaših estetskih stremljenj, vam pomaga zagotoviti naravno lep videz, ki resnično izboljša vašo podobo in dobro počutje.

VSE STORITVE, KI JIH NUDIMO

Glajenje obraznih gub z Botoxom

 • Eden izmed najbolj priljubljenih estetskih tretmajev na svetu.
 • Ko ga injicirate, botoks prepreči krčenje mišic.

Dermalna
polnila

 • Če želite zmanjšati gube ni obnoviti volumen kože.
 • Dermalna polnila povrnejo koži izgubljen volumen in vlažnost.

Povečanje in oblikovanje ustnic

 • Izboljšajte volumen ustnic s popolnoma naravnimi rezultati.
 • Natančna analiza anatomije in obrisa ustnic iz različnih kotov.

PROFHILO ( Obraz, vrat, BODY)

 • Profhilo je eden najbolj inovativnih in naprednih tretmajev.
 • Nega Profhilo zagotavlja vaši koži zelo učinkovito poživitev in hidratacijo.

VPRAŠANJA IN ODGOVORI

1. Kakšne storitve v Artisdentalu nudite na področju estetske medicine?

To so neinvazivni estetski posegi, ki so namenjeni revitalizaciji kože obraza, vratu, dekolteja, rok in določenih predelov telesa, ki upočasnjujejo staranje kože in ji povrnejo svežino in mladosten videz. S temi tretmaji odstranimo neželene gube ter ostale spremembe na koži, ki so posledica vsakodnevnega izpostavljanja škodljivim učinkom sonca, staranja kože, mišic, maščevja in tudi same kostnine na obrazu. Vsaka stranka potrebuje individualen pristop k njenim potrebam, v pogovoru z njo in načrtovanju tretmajev izberemo take, da dosežemo optimalne učinke za povrnitev obraznih simetrij in svežine. Če naštejem, najbolj pogoste tretmaje:

 • Glajenje obraznih gub z Botoxom,
 • Aplikacija dermalnih polnil,
 • Kemični pilingi,
 • Mezoterapija,
 • Biorevitalizacija kože s PRX-T33 terapijo,
 • Povečanje ustnic,
 • Tretiranje podočnjakov,
 • Pomlajevanje rok,…

2. Komu vse so te storitva namenjene in na kakšen način jih izvedete?

Večina tretmajev je namenjena tako ženskam kot moškim. Ženske se sicer za njih najpogosteje odločajo, vendar tudi veliko moških pride v ordinacijo z željo, da bi izgledali mlajši, bolj sveži. Velikokrat se moški odločijo tudi za aplikacijo botulin toksina v predel pod pazduhami, da preprečimo prekomerno potenje. Spodnja starostna meja za ženske in moške je po 20. letu, ko se že začnejo pojavljati prve gubice. Vsako starostno obdobje ima svoje zahteve in zakonitosti, ki jih v pogovoru s stranko tudi naslovimo in jim pomagamo, da se tako lažje odločijo kateri tretma je za njih najbolj primeren.

Vsi ti tretmaji se večinoma izvajajo z aplikacijo botulin toksina v določene sklope mišic oziroma aplikacijo dermalnih polnil v različna področja in globine kože. Enako velja za mezoterapijo in kemične pilinge. To je taka splošna razdelitev, seveda pa moramo kot terapevti točno vedeti za vsak estetski poseg posebej še veliko drugih anatomskih zakonitosti, zahteve samega preparata, ki ga apliciramo, kaj želimo z njim doseči,…

3. Kaj priporočate ženskam, ki razmišljajo o lepotnih posegih? Na kaj morajo biti pozorne?

Danes lepotni posegi niso več noben tabu. O njih se govori odprto in so tudi v družbi dobro sprejeti. Seveda se vsaka gospa, gospodična sama odloča ali bo o njih govorila ali ne. Estetske storitve v Artisdentalu so zelo diskretne, individualne. Prvo vprašanje je, kaj si želijo? Ali bi se rade pomladile, izgledale bolj sveže, spočite, ali jih moti točno določena guba na obrazu, si želijo lepši volumen in obliko ustnic,..? Najbolj pomemben je pogovor, da se ustvari polje zaupanja in da mi povedo kaj jih moti in kakšne so njihove želje. Če še nikoli niso imele estetskih posegov, jim seveda svetujem, kaj bi bilo za njih v danem trenutku optimalno in s katerim minimalno invazivnim estetskim postopkom bi dosegle največ.  Morajo razumeti, da je pomlajevanje oziroma anti -aging proces in da je to postopek, ki z večimi obiski in tretmaji zagotavlja prelepe rezultate na dolgi rok. S samo enim obiskom se žal ne da narediti vsega in je to popotovanje, ki da zavidljive rezultate.

4. So kakšni posebni koraki, po katerih se lahko pacienti pripravijo na določene lepotne posege?

Če koža ni posebno problematična in je normalno vsakodnevno negovana, nekih posebnih korakov ni. V primeru problematične kože, se svetuje prej obisk dobrega kozmetičnega salona, da kožo očisti. Vedno svetujem, da se to naredi par dni prej. Ker med samimi posegi, lahko pride do manjših krvavitev, hematomov se par dni prej odsvetuje uporaba acetilsalicilne kisline ( Aspirin), nesteroidnih antirevmatikov ( Ketonal, Naklofen,Naproksen, Ibuprofen) drugih antikoagulantnih sredstev. Pri aplikaciji botulin toksina proti potenju, se je seveda prej potrebno pobriti v predelu pazduh…

5. Kakšne pogoje mora posameznik izpolnjevati, da se lahko odloči za estetski poseg? Komu odsvetujete to odločitev? Ali koga zavrnete?

Mora biti zdrav, kot sem že povedala pred posegom ne sme uporabljati določenih zdravil, pred in po posegu je odsvetovano uživanje alkohola, kajenje. Ni se mi še zgodilo, da bi koga zavrnila. Bi pa to sigurno storila, če bi kdo od mene zahteval, da mu naredim kakršenkoli poseg, ki ne bi bil v skladu z estetskimi normami ali pa bi bil psihično nestabilen.

V vsaki ženski mora dozoreti želja po neinvazivnem estetskem posegu, spremembi, svežini glede njenega videza. Veliko bolje je, če se za poseg odločite same, ne, da vas na to nekdo nagovarja. V vas samih je ključ do lepote, jaz sem tukaj samo, da vam preko mojega znanja pomagam, da zasijete v vsej svoji lepoti.