SPLETNI PIŠKOTKI

Spletni piškotki so datoteke, ki se namestijo v uporabnikov brskalnik, ko obiščejo spletno stran. Sam piškotek ne zbira informacije o uporabniku. Spletna stran uporablja piškotke, kot pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev. Samo strežnik, ki je poslal spletni piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek. Uporabnik spletne strani, ki je prejel spletni piškotek ga lahko kadarkoli izbriše iz svojega brskalnika, ga omeji ali onemogoči njegovo delovanje.

Piškotke lahko tudi brišete in pregledujete v svojem spletnem brskalniku

VRSTE PIŠKOTKOV NA SPLETNI STRANI WWW.ARTISDENTAL.SI

Spletna stran www.artisdental.si za boljšo uporabniško izkušnjo uporablja piškotke in je skladna z zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).

Piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih ali drugih podatkov, ki bi jih bilo mogoče uporabiti za identifikacijo uporabnika. Da bi zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo in optimalno delovanje spletne strani, uporabnikom priporočam, da piškotke sprejmejo.

SPLETNA STRAN UPORABLJA NASLEDNJE PIŠKOTKE

Ime piškotka Namen Čas poteka Podjetje
_gat_gtag_ Statistika ogledov spletne strani 1 min. Google Analytics
_ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti Google Analytics
_gid Statistika ogledov spletne strani 24 ur Google Analytics
NID ID obiskovalca 6 mesecev GOOGLE
pum-1424 Nagradna igra 24 ur artisdental.si

Spletna stran uporablja piškotke Google Analytics z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje.

Če ste soglasje za piškotke predhodno že dali in se pozneje premislili ter izključili prejemanje piškotkov v svojem brskalniku, bo vaš obisk na spletni strani razumljen kot prvi obisk. V tem primeru boste znova dobili obvestilo o piškotkih.